MENÚ CAP DE SETMANA
Primers
Crema de Carbassa amb Ceba Confitada i Pernil
Crep d’Espinacs amb Parmesà i Beixamel
Amanida de Formatges i Fruits Secs amb Vinagreta de Mel
Esqueixada de Bacallà
Pasta Farcida de Nous amb Salsa de Bolets
Carxofes a la Brasa
Segons
Galta de Porc al Forn amb Parmentier de Parmesà
Arrós Negre amb Xipironets
Cassoleta de Conill amb Bolets
Confit d’Ànec amb Verduretes i Garnatxa
Llomillets de Porc amb Salsa de Vermut
Llenguado a la Planxa
Bacallà amb Samfaína
Postres
Crema Catalana
Músic
Coc Ràpid Cassolà amb Xocolata Calenta
Préssecs al Vi
Pastís de Café
Aigua, Vi i Refrescos Inclosos
Preu: 20 € IVA inclós
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada