dissabte, 4 de juliol del 2009

Sortida a la Zona Volcànica de la Garrotxa

Divendres 22 de maig de 2009

Sortida d'El Vendrell en aquest cas 2 caravanes en direcció a Santa Pau al Camping LAVA, sortim sobre les 19:30 hores en busca de l'AP-7 fins arribar a Mollet per agafar la C-17 per estalviar uns calerons d'autopista es clar, pasem fins a Vic i un xic més amunt agafem la C-37 per passar per fa poc inagurats tunel de Bracons, aixó si que es gloria s'avança moltissim, sobre les 21:30 arribem al Camping ja es fosc i el camping sembla un cementiri donat que totes les llums del camping es a dir de les parcel·les són apagades.
deprès de mitja hora per entendrens amb el vigilant de nit conseguim aposentar-nos en una parcel·la. A sopar i a Dormir.

Dissabte 23 de maig de 2009

Sobre les 11 del matí si no recordo malament varem anar a una imitació de carrilet que surt del camping i ens porta a fer una volata per els volcans més propers: Santa Margarida etc. val la pena pujar-hi a més sortint del mateix camping docs encara més.
En acabar varem anar a veure el Poble de Santa Pau proper al camping famos per els fessols de Santa Pau, vam dinar a Santa Pau a un lloc que no recomano gens de nom Restaurante Bellavista nomès obri la carta hi ha una especie de monoleg dels propietaris de bastant mal gust. això si el poble encantador d'aquells paissatges tranquils que enamoren.

Per la tarda a pujar als carruatges que passen per la fageda den Jorda totalment recomanable a més els que porten els carruatges son super simpatics, desprès a comprar i a fer panxing al camping.

Diumenge 24 de maig de 2009

pel matí visita a la Cooperativa la Fageda, esta molt be la visita pero s'ha de demanar hora per endavant, desprès et fant un tast de productes i s'en poden comprar una mica mes economic que al super.
tot seguit a buscar la caravana i anar baixant varem dinar a una areea de l'autopista, donat que al camping no et deixen estar més de les 12.


La nota negativa de la sortida el Camping a les 12 al carrer sino a pagar un dia més


LA GARROTXA